ВІДРА ДУБОВІ ДЛЯ СОЛІННЬ
Дубова тара давно застосовувалася для заготівлі продуктів. Цей старовинний метод дбайливо передається нам від наших дідів та прадідів вже не одну сотню років. На щастя, у нас є можливість продовжити традиції наших предків, слідуючи не тільки рецептурі, а й застосовуючи такі ж пристрої.
Відро з дуба для солінь допоможе Вам порадувати близьких, підготуватися до розкішного застілля та здивувати гостей. А якщо Ви шукаєте оригінальний подарунок, зупиніть вибір на цьому автентичному бондарному виробі, який буде доречним в арсеналі будь-якої господині.
У чому переваги приготування різносолів у дерев'яному відрі?
Для виготовлення цебра використовується деревина дуба. Завдяки особливим властивостям дуба, вміст діжки довго зберігається і в процесі зберігання набуває багатого, ні з чим не порівнянного смаку і аромату. Понад те, така технологія заготівлі дозволяє зберегти корисні речовини продуктів.
Підійде для домашніх заготовок, таких як овочі та фрукти: огірки, помідори, капуста, буряк, яблука, а також гриби, риба, сало та м'ясо. Відро використовують для зберігання сипких продуктів: круп, зерна, сухофруктів тощо.
Міцна конструкція, ергономічний дизайн
Зручна конусна форма, надійна стяжка, з'єднання за принципом мікрошип без клею та хімії, нержавіюча сталь як матеріал для обручів, зовнішня обробка лляною олією – всі ці переваги дозволяють виробу прослужити не один рік. Крім того, цебро для засолювання комплектується кришкою та гнітом.
Купити відро для солінь від виробника «БОЧКАРІ – Сумська бондарна майстерня» – означає придбати якісний виріб, створений із добірних матеріалів за традиційними бондарними технологіями та сучасним обладнанням.
Наш багаторічний досвід у бондарній справі – це гарантія якості та сотні вдячних клієнтів!
Гарантія від «БОЧКАРІВ» – 12 місяців. До кожного виробу додається гарантійний талон, а також інструкція з використання та зберігання.